cazare steluta predeal

Wiki Article

hotel atelier predeal
Located in the middle of Predeal, Hotel Carmen gives absolutely free use of the spa center. You will take a swim in the heated indoor pool, relax in the hot tub, utilize the dry and soaked sauna or even the Health space.

Cladirea construita in anul 1928 specifica perioadei interbelice a fost pastrata si renovata, astfel incat Hotelul Bulevard este si astazi o prezenta impunatoare si boema, in treatment confortul si starea de bine va invita sa-i treceti pragul lasand la intrare grijile cotidiene, relaxandu-va si bucurandu-va de momente frumoase pe care le puteti petrece in locurile special concepute pentru dumneavoastra.

Recomand cu drag cazarea, aveți spatiu destul de parcare, se poate encounter grătar aveți absolut tot ceea ce doriți în materie de relaxare. Ca și confort și utilități cât și ca și nivel de curățenie nota 10. Gazda este foarte de treaba comunicarea a fost una excepțională.

The hotel's place just isn't in the center of Predeal, however it is in a stunning put with an amazing view in excess of the mountains. The breakfast was excellent for a three-star hotel

Camere mari,priveliștea de la etajul 3 de vis,curățenia,micul dejun bun iar SPA-ul fantastic după drumeție

Partiile de ski din Predeal sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Predeal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti.

Ce sunt voucherele Vacanţă pe suport electronic? Voucherele de Vacanţă pe suport Digital sunt bilete de valoare acordate angajaţilor cazare elexus predeal pentru recuperarea harta cazare predeal și întreținerea capacităţii de muncă. Cardurile sunt emise de Edenred sub sigla MasterCard® și sunt prevăzute cu CIP, încorporând cea mai nouă tehnologie ce conferă securitate sporită și viteză.

top 10 cazare predeal După o zi de bifat obiective, ce poate fi mai plăSlash decât starea de bine și sănătate dată de o vizită la spa? Hotelurile cu spa își propun să le ofere oaspeților relaxare maximă în piscine cu hidromasaj sau cu ape termale și prin servicii profesionale de masaj.

Alege sa te bucuri de frumusetea orasului Sinaia in cel mai placut mod cu Eco-friendly Horizon! Apartamentul are 2 camere si un balcon cu o vedere superba. Contine toate dotarile necesare pentru a te confront sa te simti ca acasa. Loc ...

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest internet site web, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

In Statiunea Predeal si in imprejurimi exista posibilitati extinse de cazare in pensiuni, vile sau hoteluri.

"Nu mi -a placut faptul ca am gasit gandaci in baie (pentru un hotel de 4 ☆ am ramas cam surprinsi ) sub masa din camera era o priză din treatment ieseau firele , pt un bebe treatment merge in citeste mai mult patru labe e cam riscant sa ajunga in zona respectiva , baia nu e atat de moderna conform asteptarilor .

“Este o curățenie impecabila, ospătarii sunt foarte de treaba, personalul este foarte amabil. Cu siguranța o sa mai revin!❤️‍ ”

Look at: 11:00 Prețul nu incorporate taxa de salvamont hotel predeal piscina exterioara incalzita si taxa de promovare turistică! ! Prețul variază in funcție de numărul de persoane si perioada de cazare! Primim si vouchere de vacanța de la ...

Report this wiki page